2015 model otomobiller geliyor

 2015 modellerYeni yılın yaklaşmasıyla birlikte 2015 model arabalar da satılmaya başlandı. Tüm otomobil firmaları yeni modellerine showroomlarında yer veriyor. 
Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Paris Oto Şov’da yep yeni modeller görücüye çıkmıştı.
2015 model otomobiller hızla gelişen teknoloji desteği ile bir  çok
özelliği standart donanımlarında bulunduruyor. Yeni arabalarda hız sabitleyici, multimedya sistemleri, LED gündüz farları gibi bir  çok özellik standart olmaya başladı. Bu özellikler fiyatları da yükseltmekte. Yeni yıl ile birlikte en uygun sıfır arabalar ortalama 30 bin TL’den başlamakta.

Yeni yılın en büyük heyecanı da araba severler için yeni otomobil haberleri ile yaşanıyor. Hemen her gün duyurusu yapılan yepyeni modeller otomobil severleri sevindiriyor. Yeni model arabalar piyasadaki yerlerini almaya başlarken, ikinci el piyasası da hareketlenmiş durumda. Araçlarını değiştirmeyi düşünen kullanıcılar farklı modellere yönelince kendi araçlarını satıyor.

2015 yılında en çok dikkatimizi çekecek olan araba modeli elektrikli otomobiller olacak. Renault’un bu konuda büyük   yatırımları mevcut. Renault 2015 yılında karşımıza Twizy ve Zoe adı verdiği iki yeni arabasıyla çıkıyor. Zoe Hatchback araba boyutlarında bir aile otomobili tarzında. Twizy ise baştan aşağı çok farklı bir otomobil, aslında Twizy pekte araba gibi değil motosikletin kapalı hali gibi. Araç çok şirin ve  güzel. 80 kilometre hıza kadar çıkabiliyor. 6 saat şarj ile 100 kilometre kat etmek mümkün. Ancak tek eksi   yanı maalesef oda en önemli konu olan fiyatı yüksek. Twizy 40 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. En güzel özelliğinden biri de kapılarının yukarı doğru açılması diyebiliriz.

2015 yılına iddialı bir başlangıç yapmaya hazırlanan Hyundai de yeni modellerini sunmaya devam ediyor. Hyundai 2015 yılına kısa bir zaman kala Elantra Dizel Otomatik seçeneğini ülkemizde satışa sundu. Şimdi ise İzmit’teki fabrikada üretilen ve seri üretimine başlanan yeni i20 2015 modelde. Yeni i20 eski kasaların tümünden çok farklı bir gösterişe sahip. İ30 ile yarışacak hale geldi de diyebiliriz. Ayrıca i20’de bir  çok yenilik bizleri bekliyor. 2015 yılında Hyundai en büyük silahı olarak i20’i gösteriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara