Audi 2017 yılında ödülleri toplamaya devam ediyor

Audi modelleri 2017 yılının Mayıs-Temmuz ayları arasında teknoloji, tasarım ve performanslarıyla birçok prestijli ödüle layık görüldü. Audi ayrıca Temmuz ayında başarılı bir satış performansı gösterdi. Temmuz ayında geçtiğimiz yılın aynı ayına göre satışlarını yüzde 3.5 artıran Audi, 154 bin 600 otomobil satışıyla tarihindeki en yüksek Temmuz ayı satışına ulaştı. Audi’nin Ocak ayından bu yana toplam satışı ise 1 milyon 63 bine ulaştı.


Audi



Meksika: Audi A4, “2017’nin En İyi Otomobili” seçildi 
Automovil Panamericano Dergisi, Meksika’da “2017’nin En İyi Otomobillerini” seçti. Audi A1, “alt-kompakt” kategorisinde ilk sıraya yerleşirken, “En İyi Kompakt Sedan” ödülünün sahibi üst üste ikinci kez Audi A3 Sedan, oldu. “En İyi Orta Büyüklükteki Premium Otomobil” kategorisinde birinci gelen Audi A8, aynı zamanda “Yılın En İyi Otomobili” ödülünü de kazandı. Audi Q7 ise, büyük premium SUV kategorisinde “Master Test” ödülüne layık görüldü. Sıralamanın yüzde 40’ı okuyucuların oylarıyla belirlenirken, geriye kalan yüzde 60’ında Meksikalı dört otomotiv gazetecisinin görüşleri temel alındı.

APEAL araştırmasında üç kategoride en üst sıraya yerleşti

Audi modelleri, J.D. Power APEAL araştırmasının üç kategorisinde rakiplerinin önüne geçti. Otomobil Performansı, Uygulaması ve Tasarımını ele alan APEAL araştırması, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki yeni otomobil sahiplerinin, 90 günlük kullanım sonundaki memnuniyet düzeylerini inceliyor. Araştırma kapsamında otomobil sahipleri, yeni otomobillerini motor, şanzıman, konfor, klima, ses sistemi ve tasarım da dahil olmak üzere sekiz alanda değerlendiriyorlar. Audi A4, “Kompakt Premium Otomobiller” arasında ilk sırada yer aldı. A7 modeli “Orta Büyüklükteki Premium Otomobiller” kategorisinde ilk sırayı bir rakibiyle paylaştı. Araştırma, 22 yıldır gerçekleştiriliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara