Peugeot, Audi, BMW'den sonra Cupra markalı bisiklet

Cupra'dan bisiklet..
SEAT’ın artık bağımsız bir marka olarak konumlandırdığı CUPRA, İtalyan bisiklet üreticisi FABIKE ile işbirliği geliştirerek, otomobillerin dinamizmini ve tasarımını yeni FABIKE CUPRA bisikletlerine taşıyor.





CUPRA markasının sportif tasarımı, bu defa iki tekerlek üzerinde deneyimleniyor. Bu yeni projede CUPRA, bisiklet pazarında benzersiz bir konuma sahip olan İtalyan FABIKE markası ile işbirliği yapıyor. Kullandığı tüm malzemelerin teknolojisini, üst segment yarış bisikletinin tasarım ve avantajlarıyla birleştiriyor. Bu harmanı bisiklet sürücülerinin beğenisine sunan CUPRA markası, FABIKE CUPRA ile en zorlu yol bisikleti sürücüsünü bile hayal kırıklığına uğratmayacak şekilde tasarlanıyor.





FABIKE imzası taşıyan tüm bisikletlerde olduğu gibi FABIKE CUPRA da 100’ü aşkın farklı parçadan üretilmekte, bu parçaların ise tek tek elle montajı ortalama dört saat sürmekte. FABIKE CUPRA’yı bu denli özel kılan ise yarış gidonları, hidrolik disk fren takımları, tek vitesli kayışlı aktarım sistemi ve karbon fiber kadronun bir arada olması. FABIKE CUPRA marka bisikletin 2019 yılında satışa sunulması planlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara