Renault ile Gece Pikniği

Renault, ana partneri olduğu Urban Picnic’in 2’nci yılında 12-13 Mayıs tarihlerinde Kemer Country Orman Evi’nde İstanbullular ile buluşuyor. 
12 Mayıs Cumartesi ve 13 Mayıs Pazar günleri 17.00 - 00.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan Türkiye’nin ilk ve tek gece pikniği olan Urban Picnic’te katılımcılar, farkı tarz ve mutfaktan yüzlerce farklı lezzeti tatma şansı yakalıyor. Türkiye’nin en sevilen restoranlarının sunduğu ikramlarla Türk, İtalyan, İspanyol, Meksika ve Lübnan gibi farklı mutfakların yemeklerinden sokak atıştırmalıklarına kadar ilginç lezzetler, bu etkinlikte sunulacak tatlar arasında yer alıyor.






Katılımcılar, yeme içme keyfinin yanı sıra organizasyonun ana partneri olan Renault’nun Captur, Kadjar, Zoe ve ‘’Anne Vardım Ben’’ teknolojisine sahip Clio HB modellerini test etme şansına sahip. Renault, müşterilerini organizasyon alanına özel olarak kurduğu Renault Lounge alanında ağırlıyor.






Etkinlik kapsamında 12 Mayıs Cumartesi akşamı Eski Bando sahne alırken, 13 Mayıs Pazar akşamı ise Yeni Türkü efsane şarkılarıyla keyifli dakikalar yaşatacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara